Foredrag og workshops 2018

Mia og Mille
Mille
Mia

Bliv rig - få råd til flere eventyr i livet

(Og flere penge på kontoen)

Lørdag den 13. oktober kl. 10:00 - 14:00 på Frederiksberg

Både jeg og Mille er helt normale mennesker - vi har ikke vundet i Lotto, og vi har en udmærket fast indtægt og et arbejde (faktisk flere), som vi elsker.

Derfor gider vi ikke spilde din eller vores tid på quick fixes og luftige fantasier, som handler om at stampe penge op af jorden eller sidde i skrædderstilling og bruge Jedi Mind Tricks for at få flere penge.

Vi vil hellere lære dig, hvordan du fjerner alt det overflødige i din tilværelse, som tynger din økonomi, dit sind og din tid.

Og så vil vi vise dig, hvordan helt almindelige ting i dit hjem kan give dig en ekstra indtægt - uden at du skal bytte al din tid for at få den.
Faktisk vil vi give dig flere forslag til, hvordan du kan supplere din indtægt, med de muligheder, du allerede har foran dig.

"It's not about how much money you make - but how much you keep" (Rich Dad Poor Dad) - og lige præcis hvordan du beholder flere penge på din konto (i stedet for at de langsomt forsvinder imellem hænderne på dig) vil vi give dig tips og tricks til.

Mille Bruun Sjøgren er digital nomade, og har i de seneste 6 år rejst verden rundt med sin mand og deres børn, og har haft jobbet med under armen. Hun laver fede podcasts om livsstilen, og lever af at lave voiceovers til reklamer på radio og film via Millespeak.

Hun er for eksempel bedøvende ligeglad med, om hun har en sofa - for hun gider alligevel aldrig at sidde i den. Hvis der er nogen, der kan skære fyldet fra - så er det Mille. Og alligevel er hun meget rig.

Denne rigdom vil Mille gerne fortælle dig om - så du kan blive inspireret til, hvordan du kan få mere rigdom og eventyr ind i din hverdag.

Mia Hemming Balint er pengementor, fintech-ekspert indenfor digitale betalingsløsninger og iværksætter. Hun har været igennem hele møllen med skilsmisse - overgangen fra 2 indtægter til 1 - og har mærket på egen krop og konto, hvordan hurtige beslutninger og modstand på penge har tynget den forkerte vej.

Men hun har også formået at rejse sig igen - og vendt en lorteperiode i hendes liv til en styrke. Det vil hun gerne give videre til dig.

Kom er vær med på vores 4 timers workshop lørdag den 13. oktober fra 10:00 - 14:00 i Sofias Hus på Frederiksberg.

Mere info & billetter